ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οπαδός της West Ham έπεσε από το παράθυρο του mini bus στον αυτοκινητόδρομο - Χοροπηδούσε μεθυσμένος

Οπαδός της West Ham έπεσε από το παράθυρο του mini bus στον αυτοκινητόδρομο - Χοροπηδούσε μεθυσμένος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο άντρας που έπεσε από εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα το μεσημέρι αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου από το Λονδίνο, αεροπλάνο με οπαδούς της West Ham, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη. Ομάδα από έξι άντρες ηλικίας από 30 μέχρι 41 χρονών ενοικίασαν mini bus για να μεταβούν στη Λάρνακα.

Ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, ένας από αυτούς ηλικίας 38 χρονών ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, φέρεται να άνοιξε το παράθυρο, να έβγαλε το κορμί του έξω και να χοροπηδούσε, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι υπόλοιποι ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Ένας από αυτούς παρέμεινε στη σκηνή μέχρι αφίξεως της Αστυνομίας, και οι υπόλοιποι ακολούθησαν το ασθενοφόρο.

Στη κατοχή του τραυματία βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ο οδηγός ήταν θετικός σε νάρκοτεστ. Η κατάσταση του τραυματία είναι κρίσιμη και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η σκηνή εξετάστηκε επιστημονικά και το αυτοκίνητο τους μεταφέρεται στην ΑΔΕ Πάφου όπου αύριο θα εξεταστεί.

Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top