Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Δύσκολες οικονομικά στιγμές βιώνουν συμπολίτες μας και μητέρες μονογονιοί. 

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better place" , δυο περιπτώσεις οικογενειών χρειάζονται βοήθεια με τρόφιμα.

Στη πρώτη περίπτωση πρόκειται για μητέρα μονογονιό καρκινοπαθή με διαβήτη, η οποία έχει κριθεί ανίκανη για εργασία. Με μήνυμα της στην σελίδα η μητέρα κάνει έκκληση για τρόφιμα.

 

Σε μια άλλη περίπτωση μητέρα μονογονιός, σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, έχει ανάγκη από τρόφιμα καθώς λόγω ενός "αναπάντεχου περιστατικού" αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE