Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Δύσκολες οικονομικά στιγμές βιώνουν συμπολίτες μας και μητέρες μονογονιοί. 

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better place" , δυο περιπτώσεις οικογενειών χρειάζονται βοήθεια με τρόφιμα.

Στη πρώτη περίπτωση πρόκειται για μητέρα μονογονιό καρκινοπαθή με διαβήτη, η οποία έχει κριθεί ανίκανη για εργασία. Με μήνυμα της στην σελίδα η μητέρα κάνει έκκληση για τρόφιμα.

 

Σε μια άλλη περίπτωση μητέρα μονογονιός, σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, έχει ανάγκη από τρόφιμα καθώς λόγω ενός "αναπάντεχου περιστατικού" αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE