Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Δύσκολες οικονομικά στιγμές βιώνουν συμπολίτες μας και μητέρες μονογονιοί. 

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better place" , δυο περιπτώσεις οικογενειών χρειάζονται βοήθεια με τρόφιμα.

Στη πρώτη περίπτωση πρόκειται για μητέρα μονογονιό καρκινοπαθή με διαβήτη, η οποία έχει κριθεί ανίκανη για εργασία. Με μήνυμα της στην σελίδα η μητέρα κάνει έκκληση για τρόφιμα.

 

Σε μια άλλη περίπτωση μητέρα μονογονιός, σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, έχει ανάγκη από τρόφιμα καθώς λόγω ενός "αναπάντεχου περιστατικού" αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE