Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Δύσκολες οικονομικά στιγμές βιώνουν συμπολίτες μας και μητέρες μονογονιοί. 

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better place" , δυο περιπτώσεις οικογενειών χρειάζονται βοήθεια με τρόφιμα.

Στη πρώτη περίπτωση πρόκειται για μητέρα μονογονιό καρκινοπαθή με διαβήτη, η οποία έχει κριθεί ανίκανη για εργασία. Με μήνυμα της στην σελίδα η μητέρα κάνει έκκληση για τρόφιμα.

 

Σε μια άλλη περίπτωση μητέρα μονογονιός, σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, έχει ανάγκη από τρόφιμα καθώς λόγω ενός "αναπάντεχου περιστατικού" αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE