Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Μητέρες μονογονιοί στη Λευκωσία χρειάζονται τρόφιμα: «Είμαι στα όρια τρέλας δεν ξέρω πως να βγω από πάνω»

Δύσκολες οικονομικά στιγμές βιώνουν συμπολίτες μας και μητέρες μονογονιοί. 

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better place" , δυο περιπτώσεις οικογενειών χρειάζονται βοήθεια με τρόφιμα.

Στη πρώτη περίπτωση πρόκειται για μητέρα μονογονιό καρκινοπαθή με διαβήτη, η οποία έχει κριθεί ανίκανη για εργασία. Με μήνυμα της στην σελίδα η μητέρα κάνει έκκληση για τρόφιμα.

 

Σε μια άλλη περίπτωση μητέρα μονογονιός, σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας, έχει ανάγκη από τρόφιμα καθώς λόγω ενός "αναπάντεχου περιστατικού" αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE