Τους τσάκωσαν κοντά σε κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Τους τσάκωσαν κοντά σε κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό οχήματος το οποίο είχε κλαπεί, στις 7 Μαρτίου 2023, στη Λευκωσία. Πρόκειται για 42χρονο κάτοικο Λεμεσού και 27χρονο κάτοικο Λευκωσίας, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 5.30μ.μ. χθες σε δρόμο της Λεμεσού, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού. Κοντά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε στην κατοχή του ενός, το κλειδί του εν λόγω οχήματος.

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE