Τους τσάκωσαν κοντά σε κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Τους τσάκωσαν κοντά σε κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό οχήματος το οποίο είχε κλαπεί, στις 7 Μαρτίου 2023, στη Λευκωσία. Πρόκειται για 42χρονο κάτοικο Λεμεσού και 27χρονο κάτοικο Λευκωσίας, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 5.30μ.μ. χθες σε δρόμο της Λεμεσού, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού. Κοντά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε στην κατοχή του ενός, το κλειδί του εν λόγω οχήματος.

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE