Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός ο 58χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός ο 58χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε 58χρονος άντρας στην επαρχία Λεμεσού.

Το εργατικό ατύχημα στην περιοχή της Λάνιας εξελίχθηκε τελικά σε θανατηφόρο, αφού γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης (8/3) κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 58χρονος άντρας που εργαζόταν με γεωργικό ελκυστήρα, σε χωράφι, τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από ανατροπή του οχήματος.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του δεν επιθυμεί να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE