ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστικό διάταγμα κατά του Mega και της εκπομπής «Πατάτε τους» - Τους… πάτησαν οι πατάτες του ΡΙΚ

Δικαστικό διάταγμα κατά του Mega και της εκπομπής «Πατάτε τους» - Τους… πάτησαν οι πατάτες του ΡΙΚ

Ξεχάστε για την ώρα την εκπομπή «Πατάτε τους» του Mega.

Το ΡΙΚ προσέφυγε δικαστικώς σε βάρος της εκπομπής του μεγάλου καναλιού και κατάφερε να εξασφαλίσει δικαστικό διάταγμα, βάσει του οποίου το Mega και η εταιρεία παραγωγών «Koumides Productions Ltd» απαγορεύεται να προβάλλουν την εκπομπή, αλλά και διαφημιστικά τρέιλερ του «Πατάτε τους».

Όπως σημειώνει ο «Πολίτης», το διάταγμα εκδόθηκε μετά από αγωγή που καταχώρισε το ΡΙΚ μέσω του δικηγορικού γραφείου Χρυσαφίνη και Πολυβίου ΔΕΠΕ.

Το διάταγμα «απαγορεύει την προβολή και/ή περαιτέρω προβολή και/ή αναπαραγωγή και/ή αναμετάδοση οποιουδήποτε επεισοδίου και/ή σκηνής και/ή επεισοδίου οποιασδήποτε τηλεοπτικής εκπομής η οποίας να φέρει την ονομασία «ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ» και/ή στην οποία να εμφανίζονται χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της τηλεοπτικής εκπομπής «ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ», συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των χαρακτήρων «ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ», «ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ», «ΠΟΥΠΟΥΞΙΟΣ», και «ΤΑΣΙΗΝΟΠΙΤΤΑΣ» από το Mega και την εναγόμενη εταιρεία παραγωγών και/ή τους αντιπροσώπους και/λη διευθυντές και/ή υπηρέτες και/ή υπαλλήλους αυτών και/ή μέσω άλλων μέσων που ελέγχουν άμεσα και/ή έμμεσα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τηλεόρασης και/ή ραδιοφώνου και /ή ιστοσελίδων και/ή άλλως πως, μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης και/ή μέχρι νεωτέρας και/ή άλλης διαταγής του δικαστηρίου».

Το δικαστικό διάταγμα εκδόθηκε μονομερώς, αού το δικαστήριο άκουσε μόνο την πλευρά του ΡΙΚ. Το διάταγμα αναμένεται ότι θα επιδοθεί εντός της ημέρας (31/07) στο Mega.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», οι εναγόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στις 6 Αυγούστου η ώρα 09:00 το πρωί και να δείξουν, αν το επιθυμούν, λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ακυρωθεί το διάταγμα που εξεδόθη εναντίον τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top