ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστικό διάταγμα κατά του Mega και της εκπομπής «Πατάτε τους» - Τους… πάτησαν οι πατάτες του ΡΙΚ

Δικαστικό διάταγμα κατά του Mega και της εκπομπής «Πατάτε τους» - Τους… πάτησαν οι πατάτες του ΡΙΚ

Ξεχάστε για την ώρα την εκπομπή «Πατάτε τους» του Mega.

Το ΡΙΚ προσέφυγε δικαστικώς σε βάρος της εκπομπής του μεγάλου καναλιού και κατάφερε να εξασφαλίσει δικαστικό διάταγμα, βάσει του οποίου το Mega και η εταιρεία παραγωγών «Koumides Productions Ltd» απαγορεύεται να προβάλλουν την εκπομπή, αλλά και διαφημιστικά τρέιλερ του «Πατάτε τους».

Όπως σημειώνει ο «Πολίτης», το διάταγμα εκδόθηκε μετά από αγωγή που καταχώρισε το ΡΙΚ μέσω του δικηγορικού γραφείου Χρυσαφίνη και Πολυβίου ΔΕΠΕ.

Το διάταγμα «απαγορεύει την προβολή και/ή περαιτέρω προβολή και/ή αναπαραγωγή και/ή αναμετάδοση οποιουδήποτε επεισοδίου και/ή σκηνής και/ή επεισοδίου οποιασδήποτε τηλεοπτικής εκπομής η οποίας να φέρει την ονομασία «ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ» και/ή στην οποία να εμφανίζονται χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της τηλεοπτικής εκπομπής «ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ», συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των χαρακτήρων «ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ», «ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ», «ΠΟΥΠΟΥΞΙΟΣ», και «ΤΑΣΙΗΝΟΠΙΤΤΑΣ» από το Mega και την εναγόμενη εταιρεία παραγωγών και/ή τους αντιπροσώπους και/λη διευθυντές και/ή υπηρέτες και/ή υπαλλήλους αυτών και/ή μέσω άλλων μέσων που ελέγχουν άμεσα και/ή έμμεσα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τηλεόρασης και/ή ραδιοφώνου και /ή ιστοσελίδων και/ή άλλως πως, μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης και/ή μέχρι νεωτέρας και/ή άλλης διαταγής του δικαστηρίου».

Το δικαστικό διάταγμα εκδόθηκε μονομερώς, αού το δικαστήριο άκουσε μόνο την πλευρά του ΡΙΚ. Το διάταγμα αναμένεται ότι θα επιδοθεί εντός της ημέρας (31/07) στο Mega.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», οι εναγόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στις 6 Αυγούστου η ώρα 09:00 το πρωί και να δείξουν, αν το επιθυμούν, λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ακυρωθεί το διάταγμα που εξεδόθη εναντίον τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top