Δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο - Μαθητές στην Ελλάδα τραγουδούν «στην Κοιλάδα των Τεμπών» και σχηματίζουν τη λέξη «Έφτασες;» - Βίντεο

Δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο - Μαθητές στην Ελλάδα τραγουδούν «στην Κοιλάδα των Τεμπών» και σχηματίζουν τη λέξη «Έφτασες;» - Βίντεο

Το τραγούδι «Στην Κοιλάδα των Τεμπών» σε στίχους και μουσική του Θανάση Παπακωνσταντίνου, που ερμηνεύει ο Σωκράτης Μάλαμας και διηγείται την ιστορία ενός μαγκούφη και παράφορου πλάτανου στην κοιλάδα των Τεμπών, τραγούδησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Κατερίνης τιμώντας τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

Μάλιστα έστειλαν το δικό τους μήνυμα σχηματίζοντας με τα σώματά τους τη λέξη «Έφτασες;» και βροντοφώναξαν «ποτέ ξανά» σύνθημα που ακούγεται από τα στόματα όλων όσων κατεβαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματική αμέλεια που οδήγησε στο δυστύχημα.

Δείτε το ανατριχιαστικό τραγούδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE