Εκλογές ΔΗΣΥ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για θέση Αντιπροέδρου η Σάββια Ορφανίδου

Εκλογές ΔΗΣΥ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για θέση Αντιπροέδρου η Σάββια Ορφανίδου

Στις κάλπες προσήλθε η Σάββια Ορφανίδου, Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ.

Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος η Σάββια Ορφανίδου, ανακοίνωσε ότι , στο εκλογικό συνέδριο, θα είναι υποψήφια για μια εκ των θέσεων του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα, με τα μέλη του Συναγερμού να αποφασίζουν και να ψηφίζουν το νέο Πρόεδρο του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE