ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΔΗΣΥ: Ψήφισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου - «Ο νέος ηγέτης θα έχει το δικό του στίγμα και θα τον στηρίξουμε» - Βίντεο

Εκλογές ΔΗΣΥ: Ψήφισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου - «Ο νέος ηγέτης θα έχει το δικό του στίγμα και θα τον στηρίξουμε» - Βίντεο

Την δική του ψήφο εμπιστοσύνης έριξε στην κάλπη, ο Αβέρωφ Νεφύτου στις εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΣΥ.

Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού προσήλθε στα γραφεία του ΔΗΣΥ λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Mε χειροκροτήματα υποδέχθηκαν στην Πινδάρου τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος μετέβη στα γραφεία για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Περίπου 50.000 μέλη του ΔΗΣΥ προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να εκλέξουν την ή τον νέο Πρόεδρο του κόμματος μετά τη σχετική απόφαση που πήρε ο απερχόμενος Πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου, στη βάση του καταστατικού και ενέκρινε το διευρυμένο Πολιτικό Γραφείο στις 13 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Σε δηλώσεις του ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε: «Ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού σήμερα εκλέγει τη νέα του ηγεσία είμαι βέβαιος πώς αυτή η ιστορική παράταξη με τους γερούς, κληριδικούς θεμέλιούς θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστική δύναμη. Υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες ιδρύθηκε από τον Γλαύκο Κληρίδη ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ένας αγώνας για μία επανενωμένη πατρίδα γιατί εμείς δε συμβιβαζόμαστε ούτε με μοιρασμένη ούτε με αδύναμη πατρίδα. Μία δυνατή και ελεύθερη οικονομία και πάνω απ’ όλα με αξιοπρεπείς πολίτες »

 Σε ερώτηση τι θα συμβούλευε τον επόμενο Πρόεδρο απάντησε: «Δεν είμαι αυτών των σχολών. Μη με συγχίζεται με άλλους. Ο νέος ηγέτης όποιος κι αν είναι θα έχει το δικό του στίγμα και εμείς θα τον στηρίξουμε. Αυτές οι νοοτροπίες παλιομοδίτικες, θα είμαι πίσω να συμβουλεύω, να χαλιναγωγώ, να είμαι εγγυητής για την ενότητα, αυτά δεν είναι για τον Αβέρωφ».

Υπενθυμίζεται ότι οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης που είχαν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για τη θέση του Προέδρου του ΔΗΣΥ απέσυραν το ενδιαφέρον την ημέρα της υποβολής των υποψηφιοτήτων, 21 Φεβρουαρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top