Επίθεση εναντίον αστυνομικού: Σύλληψη τριών υπόπτων - Εισήλθαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

Επίθεση εναντίον αστυνομικού: Σύλληψη τριών υπόπτων - Εισήλθαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα σήμερα από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του υποσταθμού Λήδρας, στο πλαίσιο της πρόληψης και εξιχνίασης διαρρήξεων καταστημάτων και κλοπών στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, από πρόσωπα που εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενο σημείο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, γύρω στις 3π.μ. θεάθηκαν τέσσερα πρόσωπα να εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενο σημείο, τα οποία ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας. Οι δύο ύποπτοι επιτέθηκαν εναντίον ενός αστυνομικού, ενώ και οι τέσσερις προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν οι τρείς εκ των υπόπτων, ηλικίας 25, 23 και 29 ετών, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι. Τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν στη συνέχεια, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE