ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Η ξηρή εποχή των πιλότων

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Η ξηρή εποχή των πιλότων

Εποχή των πιλότων και αρκετά projects πάνε κι έρχονται στα κυπριακά κανάλια που όμως εμφανίζονται διστακτικά στο να δεσμευτούν με οτιδήποτε.

Από τη μια η ζόρικη οικονομική συγκυρία, η συρρίκνωση της διαφημιστικής πίτας, η ραγδαία πτώση της τηλεθέασης προς όφελος του streaming κι από την άλλη η αποτυχία των φετινών κυπριακών παραγωγών μυθοπλασίας, κάνουν τα κανάλια να φοβούνται να επενδύσουν σε κάτι δαπανηρό που ενδεχομένως να πατώσει με το καλημέρα, να αναγκαστούν να το κόψουν στα μισά της σεζόν και να συνεχίσουν με τρύπα στο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE