Ενώπιον Δικαστηρίου ο 30χρονος για δολοφονία της συντρόφου του στην Πέτρα του Ρωμιού

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 30χρονος για δολοφονία της συντρόφου του στην Πέτρα του Ρωμιού

Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί ο 30χρονος φίλος της άτυχης Ουκρανής που βρέθηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμιού, αφού τα ευρήματα, υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της 28χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία της Πέτρας του Ρωμιού, επήλθε από εγκληματική πράξη.

Η νενομισμένη νεκροτομή ξεκίνησε στις 15:30 και διήρκησε έξι ώρες, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου προέκυψαν ευρήματα που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της επήλθε από εγκληματική πράξη.

Πρόσθεσε ότι ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης 28χρονης, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.