Σε κρίσιμη κατάσταση o 34χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση o 34χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε οδική σύγκρουση στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, ενώ 61χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στην έξοδο προς Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 34χρονο, ο οποίος βρισκόταν πεζός στον δρόμο.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.