Σε κρίσιμη κατάσταση o 34χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση o 34χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε οδική σύγκρουση στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, ενώ 61χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στην έξοδο προς Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 34χρονο, ο οποίος βρισκόταν πεζός στον δρόμο.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.