Επική ατάκα Σπαλιάρα: «Δεν έχει νόημα να μπω στο Survivor, δεν έχω καμία πρώην μέσα!»

Επική ατάκα Σπαλιάρα: «Δεν έχει νόημα να μπω στο Survivor, δεν έχω καμία πρώην μέσα!»

Πρώην παίκτες του Survivor όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκαν για το φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κάτια Ταραμπάνκο τόνισε «όλοι οι παίκτες πουλάνε ριάλιτι».

Ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής,Happy Day σχετικά με το survivor all star: «Δεν περιμέναμε έτσι το Survivor, θυμίζει άλλο ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου. Love Island μάλλον. Κάτι παίχτηκε με την παραγωγή. Έχει γίνει κάτι λάθος, έχει γίνει μία συγχώνευση… Δεν έχει νόημα να μπω, δεν έχω καμία πρώην μέσα»!.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE