Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Το δικό της πρόγραμμα είχε η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκης.

Όπως η Φιλίππα Καρσερά μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα τους, στην Αθήνα, «όλα αντάξια των αδελφικών, ιστορικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου».

Δείτε φωτογραφίες

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE