Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Το δικό της πρόγραμμα είχε η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκης.

Όπως η Φιλίππα Καρσερά μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα τους, στην Αθήνα, «όλα αντάξια των αδελφικών, ιστορικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου».

Δείτε φωτογραφίες

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.