Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Το δικό της πρόγραμμα είχε η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκης.

Όπως η Φιλίππα Καρσερά μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα τους, στην Αθήνα, «όλα αντάξια των αδελφικών, ιστορικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου».

Δείτε φωτογραφίες

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE