Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Το δικό της πρόγραμμα είχε η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκης.

Όπως η Φιλίππα Καρσερά μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα τους, στην Αθήνα, «όλα αντάξια των αδελφικών, ιστορικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου».

Δείτε φωτογραφίες

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE