Αναστάτωση στη Λεμεσό: Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Αναστάτωση στη Λεμεσό: Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες (15/03) το βράδυ στη Λεμεσό, έξω από τον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Ιωάννη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία,το βράδυ της Τετάρτης (15/03) γύρω στις 20:40 μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο 35χρονο αλλοδαπό. ο 35χρρονος αντέδρασε και προκάλεσε αναστάτωση αφού έσπρωξε επανειλημμένα τον Αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Αμέσως τα άλλα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν τον 35χρονο, ενώ ο Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως τραυματίστηκε με μώλωπες, εκδορές αλλά και εξάρθρωση της αριστερής ωμοπλάτης και αριστερού αντίχειρα.

Εναντίον του 36χρονου διερευνάται υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE