Καταζητείται 24χρονος για υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται 24χρονος για υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ABDOULRAHMAN AL SHAMALI, 24 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής και μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στις 14 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το μεσημέρι της 14ης Μαρτίου, 2023, δύο άγνωστα πρόσωπα, φέρονται να οδήγησαν με βία εκτός καταστήματος, στη Λεμεσό, 18χρονο, τον οποίο έβαλαν σε αυτοκίνητο και αναχώρησαν από τη σκηνή.

Οι άγνωστοι φέρονται να οδήγησαν τον 18χρονο, σε ερημική περιοχή της Λεμεσού, όπου τον εγκατέλειψαν. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, φέρονται να τον κτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να το έδειξε απειλητικά στον 18χρονο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 24χρονου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE