Καταζητείται 24χρονος για υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται 24χρονος για υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ABDOULRAHMAN AL SHAMALI, 24 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής και μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στις 14 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το μεσημέρι της 14ης Μαρτίου, 2023, δύο άγνωστα πρόσωπα, φέρονται να οδήγησαν με βία εκτός καταστήματος, στη Λεμεσό, 18χρονο, τον οποίο έβαλαν σε αυτοκίνητο και αναχώρησαν από τη σκηνή.

Οι άγνωστοι φέρονται να οδήγησαν τον 18χρονο, σε ερημική περιοχή της Λεμεσού, όπου τον εγκατέλειψαν. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, φέρονται να τον κτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να το έδειξε απειλητικά στον 18χρονο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 24χρονου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE