Νέο λογότυπο για τη Nokia έπειτα από 45 χρόνια

Νέο λογότυπο για τη Nokia έπειτα από 45 χρόνια

Επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως μια τεχνολογική φίρμα που περιλαμβάνει όχι μόνον συσκευές κινητής τηλεφωνίας, η Nokia ανανέωσε το λογότυπό της με ένα απλοποιημένο και γωνιώδες ντιζάιν.

Το νέο λογότυπο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Lippincott, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής της Nokia να εκφράσει τον εαυτό της ως «έναν ηγέτη καινοτομίας B2B που υλοποιεί το δυναμικό του ψηφιακού σε κάθε βιομηχανικό τομέα».

Το σχέδιο του προηγούμενου λογότυπου, το οποίο είχε σχεδιαστεί το 1979, απλοποιήθηκε για να γίνει πιο μινιμαλιστικό και γωνιώδες με πιο λεπτούς χαρακτήρες.

Το αναγνωρίσιμο βαθύ μπλε της Nokia έγινε πιο φωτεινό. Οι διαγώνιες γραμμές του «K» στο προηγούμενο λογότυπο διατηρήθηκαν με σχήμα βέλους στο νέο λογότυπο, αλλά αφαιρέθηκε το όρθιο στέλεχος του γράμματος.

Αφαιρέθηκαν στελέχη από τα γράμματα «N» και «A» για να δώσουν μια αφαιρετική, εκσυγχρονισμένη εμφάνιση. Το γράμμα «O» άλλαξε σχήμα, από στρογγυλεμένο τετράγωνο στο παλιό λογότυπο σε κυκλικό σχήμα στο καινούργιο.

«Σχεδιάστηκε ως σύμβολο συνεργασίας, η οποία για τη Nokia είναι κρίσιμης σημασίας για την υλοποίηση του ραγδαία αυξανόμενου δυναμικού των δικτύων, ξεκλειδώνοντας κατακτήσεις σε βιωσιμότητα, παραγωγικότητα και προσβασιμότητα» σημείωσε η εταιρεία (https://www.instagram.com/p/Cpr9AewgIQn/).

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE