Έπεσε θύμα απάτης - Έδωσε 22,500 ευρώ για αγορά αυτοκινήτων από την Ιαπωνία

Έπεσε θύμα απάτης - Έδωσε 22,500 ευρώ για αγορά αυτοκινήτων από την Ιαπωνία

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση απάτης σχετιζόμενης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία δύο πρόσωπα από τη Λεμεσό, μετά από συνομιλία που είχαν (μέσω εφαρμογής), με άγνωστο πρόσωπο, απέστειλαν χρηματικό ποσό ύψους 22,500 σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ιαπωνία, με σκοπό την αγορά τεσσάρων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το άγνωστο πρόσωπο τους παρουσιάστηκε ως υπάλληλος εταιρίας στην Ιαπωνία, η οποία εμπορεύεται μεταχειρισμένα οχήματα.

Μετά το έμβασμα του πιο πάνω χρηματικού ποσού, το οποίο αντιστοιχούσε στην προκαταβολή των τεσσάρων αυτοκινήτων, τα πιο πάνω πρόσωπα διαπίστωσαν, ότι είχαν πέσει θύματα απάτης.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE