Υπ.Υγείας: Θα εξετάσει τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ μαζί με τον ΟΚΥπΥ

Υπ.Υγείας: Θα εξετάσει τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ μαζί με τον ΟΚΥπΥ

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ΤΑΕΠ θα εξετάσει η Υπουργός Υγείας, Πόπη Κανάρη, σε συνεννόηση με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να προωθηθούν άμεσα λύσεις όπου είναι εφικτό, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μετά από επίσκεψη της Υπουργού στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και στο ΤΑΕΠ Παίδων, το απόγευμα της Πέμπτης.

Κατά την επίσκεψή της, η Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και με ασθενείς για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE