Υπ.Υγείας: Θα εξετάσει τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ μαζί με τον ΟΚΥπΥ

Υπ.Υγείας: Θα εξετάσει τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ μαζί με τον ΟΚΥπΥ

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ΤΑΕΠ θα εξετάσει η Υπουργός Υγείας, Πόπη Κανάρη, σε συνεννόηση με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να προωθηθούν άμεσα λύσεις όπου είναι εφικτό, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μετά από επίσκεψη της Υπουργού στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και στο ΤΑΕΠ Παίδων, το απόγευμα της Πέμπτης.

Κατά την επίσκεψή της, η Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και με ασθενείς για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.