Πεντάγωνο: Η Ρωσία επιχειρεί να ανασύρει τα συντρίμμια του αμερικανικού MQ-9 Reaper από τη Μαύρη Θάλασσα

Πεντάγωνο: Η Ρωσία επιχειρεί να ανασύρει τα συντρίμμια του αμερικανικού MQ-9 Reaper από τη Μαύρη Θάλασσα

Το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι έχει ενδείξεις πως ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν να ανασύρουν τα συντρίμμια του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους MQ-9 Reaper που κατέπεσε την Τρίτη στη Μαύρη Θάλασσα.

«Πράγματι έχουμε ενδείξεις ότι η Ρωσία πιθανότατα κάνει προσπάθειες να ανασύρει τα συντρίμμια του MQ-9… Ωστόσο, θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο να καταφέρουν να αποκομίσουν οτιδήποτε χρήσιμο», είπε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Πατ Ράιντερ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται πληροφορίες από αμερικανό αξιωματούχο (ο οποίος δεν κατονομάζεται), ρωσικά πλοία έσπευσαν στην περιοχή όπου συνετρίβη το αμερικανικό MQ-9 Reaper, χωρίς να προκύπτει μέχρι στιγμής πως κατάφεραν να ανασύρουν συντρίμμια του μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE