Κύπριος τυχερός στο τζόκερ έκλεισε πεντάρι - Μάθετε πόσα παίρνει

Κύπριος τυχερός στο τζόκερ έκλεισε πεντάρι - Μάθετε πόσα παίρνει

Στη Λευκωσία βρέθηκε ένας τυχερός του τζόκερ, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους δυο της δεύτερης κατηγορίας (5άρια), στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Παρόλο που δεν βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός για την κλήρωση, η οποία μοίραζε 600 χιλιάδες ευρώ, βρέθηκαν νικητές στις επόμενες κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δύο δυο επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €37.983,76 ευρώ έκαστη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE