Κύπριος τυχερός στο τζόκερ έκλεισε πεντάρι - Μάθετε πόσα παίρνει

Κύπριος τυχερός στο τζόκερ έκλεισε πεντάρι - Μάθετε πόσα παίρνει

Στη Λευκωσία βρέθηκε ένας τυχερός του τζόκερ, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους δυο της δεύτερης κατηγορίας (5άρια), στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Παρόλο που δεν βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός για την κλήρωση, η οποία μοίραζε 600 χιλιάδες ευρώ, βρέθηκαν νικητές στις επόμενες κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δύο δυο επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €37.983,76 ευρώ έκαστη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE