Κύπριος τυχερός στο τζόκερ έκλεισε πεντάρι - Μάθετε πόσα παίρνει

Κύπριος τυχερός στο τζόκερ έκλεισε πεντάρι - Μάθετε πόσα παίρνει

Στη Λευκωσία βρέθηκε ένας τυχερός του τζόκερ, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους δυο της δεύτερης κατηγορίας (5άρια), στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Παρόλο που δεν βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός για την κλήρωση, η οποία μοίραζε 600 χιλιάδες ευρώ, βρέθηκαν νικητές στις επόμενες κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δύο δυο επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €37.983,76 ευρώ έκαστη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE