Λάθος τελικά ο θάνατος της 8χρονης από γρίπη στην Κύπρο - Όλες οι πληροφορίες

Λάθος τελικά ο θάνατος της 8χρονης από γρίπη στην Κύπρο - Όλες οι πληροφορίες

Λάθος τελικά, ο θάνατος του 8χρονου κοριτσιού, που ήταν ανάμεσα στους 14 Κύπριους που πέθαναν από γρίπη, στα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, τους δεκατέσσερις ανέρχονται οι νεκροί από Γρίπη στην Κύπρο αυτό τον χειμώνα.

Τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, σχετικά με την επιτήρηση της δραστηριότητας της Γρίπης Κύπρο, αφορούν στην περίοδο 26 Δεκεμβρίου του 2022 μέχρι 6 Μαρτίου του 2023.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE