Λάθος τελικά ο θάνατος της 8χρονης από γρίπη στην Κύπρο - Όλες οι πληροφορίες

Λάθος τελικά ο θάνατος της 8χρονης από γρίπη στην Κύπρο - Όλες οι πληροφορίες

Λάθος τελικά, ο θάνατος του 8χρονου κοριτσιού, που ήταν ανάμεσα στους 14 Κύπριους που πέθαναν από γρίπη, στα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, τους δεκατέσσερις ανέρχονται οι νεκροί από Γρίπη στην Κύπρο αυτό τον χειμώνα.

Τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, σχετικά με την επιτήρηση της δραστηριότητας της Γρίπης Κύπρο, αφορούν στην περίοδο 26 Δεκεμβρίου του 2022 μέχρι 6 Μαρτίου του 2023.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE