Το... μάζεψε το Υπουργείο Υγείας: Ηλικιωμένη η ασθενής που κατέληξε με γρίπη & όχι 8χρονη όπως ανακοινώθηκε

Το... μάζεψε το Υπουργείο Υγείας: Ηλικιωμένη η ασθενής που κατέληξε με γρίπη & όχι 8χρονη όπως ανακοινώθηκε

Εξήγηση στο λάθος που προέκυψε με τον θάνατο ενός παιδιού από γρίπη τύπου Α', έδωσε το Υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει το Υπ. Υγείας «αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και μετά από περαιτέρω διερεύνηση των στοιχείων που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, το Υπουργείο Υγείας επιθυμεί να διευκρινίσει πως δεν υπήρξε θάνατος οκτάχρονου παιδιού από γρίπη τύπου Α΄ .

Το εν λόγω περιστατικό αφορά ηλικιωμένο άτομο, το οποίο εισήχθη στο Γ.Ν. Λεμεσού στις 15/2/2023 και απεβίωσε 10 ημέρες μετά. Η λανθασμένη πληροφόρηση προέκυψε λόγω τυπογραφικού λάθους στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Υγείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".