Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου είναι η Ανόρθωση, για το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση για την απόλυση του από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Θυμίζουμε ότι ο Λάρκου προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ! Ως γνωστό, κατείχε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, αλλά οι αποτυχημένες επιλογές του, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Διαβάστγε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE