Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου είναι η Ανόρθωση, για το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση για την απόλυση του από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Θυμίζουμε ότι ο Λάρκου προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ! Ως γνωστό, κατείχε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, αλλά οι αποτυχημένες επιλογές του, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Διαβάστγε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE