Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου είναι η Ανόρθωση, για το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση για την απόλυση του από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Θυμίζουμε ότι ο Λάρκου προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ! Ως γνωστό, κατείχε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, αλλά οι αποτυχημένες επιλογές του, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Διαβάστγε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE