Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου είναι η Ανόρθωση, για το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση για την απόλυση του από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Θυμίζουμε ότι ο Λάρκου προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ! Ως γνωστό, κατείχε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, αλλά οι αποτυχημένες επιλογές του, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Διαβάστγε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE