Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με Λάρκου

Κοντά σε συμφωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου είναι η Ανόρθωση, για το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση για την απόλυση του από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Θυμίζουμε ότι ο Λάρκου προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ! Ως γνωστό, κατείχε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, αλλά οι αποτυχημένες επιλογές του, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

Διαβάστγε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE