Τέμπη: «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου

Τέμπη: «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου

Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 20χρονος Γεράσιμος ο μοναδικός που έχει επιζήσει από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Η μητέρα του Γεράσιμου που αγωνιά για την τύχη του, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Ο 20χρονος Γεράσιμος κατά τη σύγκρουση του τρένου εκσφενδονίστηκε με δύναμη από το πρώτο βαγόνι και βρέθηκε σε ένα χωράφι. Οι διασώστες τον εντόπισαν βαριά τραυματισμένο έχοντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.