Μαθητές διασκευάζουν το «φιλαράκι» για τα Τέμπη: «Έφτασα μαμά» - Βίντεο

Μαθητές διασκευάζουν το «φιλαράκι» για τα Τέμπη: «Έφτασα μαμά» - Βίντεο

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι μαθήτριες και οι μαθητές σχολείου της Θεσσαλονίκης να δείξουν τη θλίψη αλλά και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κυρίας Χωλίδου Ειρήνης και της υπεύθυνης εκπαιδευτικών δράσεων κυρίας Κόντου-Φουντά Ιωάννα, οι μαθητές ένωσαν τις φωνές τους και διασκεύασαν το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου, «το φιλαράκι» με στίχους που εμπνεύστηκαν οι ίδιοι.

Τα λόγια είναι πλέον περιττά (διασκευή τραγουδιού "Το Φιλαράκι") - Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης


«Δεν την βρίσκω την άκρη... πουθενά και πες μου τι να κάνω από τύχη καθαρή δεν ήμουνα εγώ ένα θύμα... που ήταν στο τρένο πάνω και μπορώ να στέλνω «Έφτασα μάμα», τραγουδούν οι μαθητές.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.