Είδε τη ζωή να περνάει κυριολεκτικά μπροστά από το μάτια του - Bίντεο

Είδε τη ζωή να περνάει κυριολεκτικά μπροστά από το μάτια του - Bίντεο

Μερικές πραγματικά τρομακτικές στιγμές έζησε ένας άνδρας που έκανε παρά πέντε και μπλέχτηκε το αλεξίπτωτό του με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να ενεργοποιήσει το πρώτο εφεδρικό που είχε.

Όταν δεν λειτούργησε ούτε αυτό και μέχρι να ανοίξει το δεύτερο εφεδρικό, είδε τη ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE