Ελλάδα: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ελλάδα: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο Twitter.

Ο προσωπικός του λογαριασμός «δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα», όπως ενημέρωνει μέσω Facebook.

«Ζητούμε συγγνώμη από πρόσωπα που ακολουθούν τον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου στο Twitter κι έχουν δεχθεί ''μήνυμα αποκλεισμού''. Ο λογαριασμός δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE