Ελλάδα: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ελλάδα: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο Twitter.

Ο προσωπικός του λογαριασμός «δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα», όπως ενημέρωνει μέσω Facebook.

«Ζητούμε συγγνώμη από πρόσωπα που ακολουθούν τον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου στο Twitter κι έχουν δεχθεί ''μήνυμα αποκλεισμού''. Ο λογαριασμός δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE