Χιονόπτωση στο Τρόοδος – Ανοικτοί δρόμοι μόνο για οχήματα 4Χ4 και με αντιολισθητικές αλυσίδες

Χιονόπτωση στο Τρόοδος – Ανοικτοί δρόμοι μόνο για οχήματα 4Χ4 και με αντιολισθητικές αλυσίδες

Χιονόπτωση στο Τρόοδος φέρνει και μικροπροβλήματα στο οδικό δίκτυο το βράδυ της Κυριακής (19/3).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης και συσσώρευσης χιονιού στο οδόστρωμα, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Πλατρών-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης υπέβαλαν σήμερα και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για το «χρίσμα» του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εσωκομματικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις διαχωριστικές γραμμές εντός του κόμματος, με την ψηφοφορία να έχει οριστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE