Σαρωτικός ο Άρης - Νίκησε 4-0 την ΑΕΚ

Σαρωτικός ο Άρης - Νίκησε 4-0 την ΑΕΚ

Ο Άρης νίκησε 4-0 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Στο α' ημίχρονο ο Άρης μπήκε επιιθετκά στο ματς και κατάφερε να εξαργυρώσει την υπεροχή του ανοίγοντας το σκορ στο 10 με το ενδέκατο γκολ του Αλεξάντερ Κακόριν. Η ομάδα της Λεμεσού επιδίωξε να διπλασιάσει τα γκολ της όμως στο 37' το VAR ακύρωσε γκολ του Μπαμπίκα λόγω οφσάιντ.

Η ΑΕΚ άργησε να... ξυπνήσει, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ανέβηκε δημιουργώντας ευκαιρίες υστέρησε στην τελική προσπάθεια, με το 1-0 να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE