Σαρωτικός ο Άρης - Νίκησε 4-0 την ΑΕΚ

Σαρωτικός ο Άρης - Νίκησε 4-0 την ΑΕΚ

Ο Άρης νίκησε 4-0 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Στο α' ημίχρονο ο Άρης μπήκε επιιθετκά στο ματς και κατάφερε να εξαργυρώσει την υπεροχή του ανοίγοντας το σκορ στο 10 με το ενδέκατο γκολ του Αλεξάντερ Κακόριν. Η ομάδα της Λεμεσού επιδίωξε να διπλασιάσει τα γκολ της όμως στο 37' το VAR ακύρωσε γκολ του Μπαμπίκα λόγω οφσάιντ.

Η ΑΕΚ άργησε να... ξυπνήσει, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ανέβηκε δημιουργώντας ευκαιρίες υστέρησε στην τελική προσπάθεια, με το 1-0 να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE