Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου για προληπτική νοσηλεία θα μεταφερθεί ο 12χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα σήμερα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο μικρός έχει θλαστικό τραύμα κεφαλής, υποψία για θλάση σπλήνας και εκδορές χωρίς εμφανή κατάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός παρέσυρε το παιδάκι ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE