ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγνωστοι βανδάλισαν Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα - Προκάλεσαν ζημιές

Άγνωστοι βανδάλισαν Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα - Προκάλεσαν ζημιές

Άγνωστα πρόσωπα προέβησαν σε βανδαλισμούς σε Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline. 

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας, Σίμος Μιτίδης, ο οποίος ανέφερε στην ιστοσελίδα μας : «Δυο νεαρά πρόσωπα , το βράδυ της Κυριακής, εισήλθαν στην αυλή του Τουρκοκυπριακού δημοτικού σχολείου στην Πύλα, προκαλώντας ζημιές , έσπασαν κάποιους ανθώνες και φώτα».

Σύμφωνα με τον κ.Μιτίδη , το σχολείο έχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης:  «Όπως διαφάνηκε από το κύκλωμα παρακολούθησης στο σχολείο, πρόκειται για νεαρά άτομα που προέβησαν σε βανδαλισμούς και η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη».

Αυτό που ανησυχεί τον κ.Μιτίδη και το Συμβούλιο όπως προσθέτει είναι «Να μην υπάρξει οποιαδήποτε διαταραχή για κάποια φαινόμενα εξτρεμιστικά, τα οποία διαταράσσουν την αρμονία και την ειρηνική συμβίωση στην κοινότητα. Εμείς ως Συμβούλιο ενημερωνόμαστε από την Αστυνομία και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι το πράττουμε. »

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 9 Μαρτίου ακόμα ένα περιστατικό έλαβε χώρα στο ίδιο σχολείο. Από τις κάμερες φάνηκε αλλοδαπός άντρας να εισέρχεται και να προβαίνει σε απρεπή πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top