Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου στη Λεμεσό, όταν οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο, μετά από καταδίωξη και διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά η ώρα 16:15 μοτοσικλετιστής της Ομάδας Ζ εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή Άγιου Ιωάννη.

Έγινε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλά ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με δυο οχήματα και ακινητοποιήθηκε. Στη συνεχεία εγκατέλειψε την σκηνή τρέχοντας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και γίνονται εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.