Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου στη Λεμεσό, όταν οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο, μετά από καταδίωξη και διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά η ώρα 16:15 μοτοσικλετιστής της Ομάδας Ζ εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή Άγιου Ιωάννη.

Έγινε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλά ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με δυο οχήματα και ακινητοποιήθηκε. Στη συνεχεία εγκατέλειψε την σκηνή τρέχοντας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και γίνονται εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE