Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου στη Λεμεσό, όταν οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο, μετά από καταδίωξη και διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά η ώρα 16:15 μοτοσικλετιστής της Ομάδας Ζ εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή Άγιου Ιωάννη.

Έγινε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλά ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με δυο οχήματα και ακινητοποιήθηκε. Στη συνεχεία εγκατέλειψε την σκηνή τρέχοντας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και γίνονται εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE