Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός στην προσπάθεια του να ξεφύγει

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου στη Λεμεσό, όταν οδηγός μοτοσικλέτας προκάλεσε τροχαίο, μετά από καταδίωξη και διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά η ώρα 16:15 μοτοσικλετιστής της Ομάδας Ζ εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή Άγιου Ιωάννη.

Έγινε σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλά ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με δυο οχήματα και ακινητοποιήθηκε. Στη συνεχεία εγκατέλειψε την σκηνή τρέχοντας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και γίνονται εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.