Από το Υπουργείο Οικονομικών στην… κουζίνα ο Κωνσταντίνος Πετρίδης – Έβαλε ποδιά κι έφτιαξε μακαρονάδα – Δείτε φωτογραφίες

Από το Υπουργείο Οικονομικών στην… κουζίνα ο Κωνσταντίνος Πετρίδης – Έβαλε ποδιά κι έφτιαξε μακαρονάδα – Δείτε φωτογραφίες

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, απολαμβάνει ο τέως Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, μετά από μία δεκαετία έντονης εμπλοκής στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Μάλιστα, δεν διστάζει να μοιράζεται κάποιες προσωπικές στιγμές μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μία τέτοια προσωπική στιγμή, μοιράστηκε χθες (21/3) το βράδυ σε Twitter και Facebook, όπου δημοσιεύεσαι φωτογραφίες από τα νέα του… καθήκοντα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο τέως Υπουργός Οικονομικών έβαλε ποδιά και έφτιαξε μακαρονάδα σε φίλους του, γράφοντας τα εξής: «Μαγειρεύοντας pasta for Μιτσίδης and friends! Huge challenge!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE