Από το Υπουργείο Οικονομικών στην… κουζίνα ο Κωνσταντίνος Πετρίδης – Έβαλε ποδιά κι έφτιαξε μακαρονάδα – Δείτε φωτογραφίες

Από το Υπουργείο Οικονομικών στην… κουζίνα ο Κωνσταντίνος Πετρίδης – Έβαλε ποδιά κι έφτιαξε μακαρονάδα – Δείτε φωτογραφίες

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, απολαμβάνει ο τέως Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, μετά από μία δεκαετία έντονης εμπλοκής στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Μάλιστα, δεν διστάζει να μοιράζεται κάποιες προσωπικές στιγμές μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μία τέτοια προσωπική στιγμή, μοιράστηκε χθες (21/3) το βράδυ σε Twitter και Facebook, όπου δημοσιεύεσαι φωτογραφίες από τα νέα του… καθήκοντα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο τέως Υπουργός Οικονομικών έβαλε ποδιά και έφτιαξε μακαρονάδα σε φίλους του, γράφοντας τα εξής: «Μαγειρεύοντας pasta for Μιτσίδης and friends! Huge challenge!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE