ΑΝΑΤΗΕΜΑΤΙΣΜΟΙ

Μην υψώσεις την φωνή σου! Θα σε κυνηγήσουμε… ΟΚΥΠΥ, ΝΟΥΡΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Μην υψώσεις την φωνή σου!  Θα σε κυνηγήσουμε…  ΟΚΥΠΥ, ΝΟΥΡΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Κατήγγειλε λέει ο ΟΚΥΠΥ τον γιατρό που ξεμπρόστιασε τα χάλια τους στην Αστυνομία. Αν είναι δυνατόν!

Ήταν πεταμένη η γιαγιά Γυμνή πάνω στο κρεβάτι. Γυμνή. Το επαναλαμβάνω, γιατί αυτό πέραν από κακομεταχείριση συνιστά και βασανιστήριο σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών αλλά και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Και αντί να τρέξουν να τα μαζέψουν και να απολογηθούν και να απολύσουν αμέσως τους υπαίτιους, ζητούν και τα ρέστα.

Και το ωραίο. Αν κινηθεί νομικά η οικογένεια εναντίον των υπαίτιων, υπεράσπιση θα βάζει το κράτος μέσω της Νομικής Υπηρεσίας για τους υπαίτιους. Και αν αποζημιωθούν θα πληρώσουν και οι παθόντες μέρος της αποζημίωσης τους γιατί αυτά τα λεφτά θα προέλθουν από τους φορολογούμενους και ΟΧΙ από τους υπαίτιους. Τι λέει ο Γενικός Εισαγγελέας για αυτό το θέμα;

Έρχομαι τώρα στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και στον κύριο Νουρή και την κυρία Φωτίου. Τους κράζει η εφημερίδα Πολίτης εδώ και μέρες. Τόλμησε το ThemaOnline να αναδείξει ένα σοβαρό πρόβλημα στο παρελθόν και να δημοσιεύσει επιστολή δικηγορικού γραφείου και εξέδωσαν ανακοίνωση που το συκοφάντησαν και το λοιδορούσαν.

Τώρα ανταπαιτούν και αποζημιώσεις μετά που τους κινήθηκε αγωγή για λίβελλο. Ποιος τα χειρίζεται όλα αυτά. Η Νομική Υπηρεσία. Με κόστος τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη και όχι τα δικά του κυρίου Νουρή και της κυρίας Φωτίου.

Αυτοί έχουν ασυλία.

Το Ηθικό δίδαγμα.

Σιώπα να περάσουμε ειδάλλως το σύστημα θα σε ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ! ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ!!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top