Κέντρο Υγείας Αθηένου: Απαντά στις καταγγελίες του Δημάρχου ο ΟΚΥπΥ

Κέντρο Υγείας Αθηένου: Απαντά στις καταγγελίες του Δημάρχου ο ΟΚΥπΥ

Απαντά στις καταγγελίες του Δημάρχου με ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ, σχετικά με το θέμα του Κέντρου Υγείας Αθηένου, στην οποία τονίζε πως, ο οργανισμός έχει προχωρήσει με τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αθηένου, σύμφωνα με τα όσα είχαν συμφωνηθεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συγκεκριμένα, το Κέντρο Υγείας στελεχώνεται με 2 Προσωπικούς Ιατρούς, οι οποίοι επισκέπτονται το Κέντρο, ο ένας Π.Ι. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και κάθε δεύτερη Παρασκευή, και ο δεύτερος Π.Ι. επισκέπτεται το Κέντρο κάθε Πέμπτη. Στο Κέντρο λειτουργεί και το Οδοντιατρείο και κάθε Δευτέρα, υπάρχει και Δερματολόγος.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι το Κέντρο είχε στελεχωθεί και με Παιδίατρο, που όπως φάνηκε η παρουσία του δεν ήταν απαραίτητη, καθώς είχε πολύ χαμηλό αριθμό ασθενών.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι το Κέντρο είναι επαρκώς εξοπλισμένο για την κάλυψη των αναγκών, τόσο των Προσωπικών Ιατρών όσο και των Ιατρών Ειδικοτήτων που το στελεχώνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, διευκρινίζοντας ότι δεν υπέβαλε ο ίδιος παραίτηση, παρά τις σχετικές φήμες.

BEST OF TOTHEMAONLINE