Προσοχή: Προσπάθειες για μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές μέσω καρτών - Τι λέει η Τράπεζα Κύπρου

Προσοχή: Προσπάθειες για μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές μέσω καρτών - Τι λέει η Τράπεζα Κύπρου

Επιτήδειοι προσπαθούν να περατώσουν μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές μέσω καρτών, σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου.

Όπως αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου, έχει εντοπιστεί προσπάθεια για μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές μέσω καρτών διαφόρων τραπεζών, σε εμπόρους στο διαδίκτυο, τις οποίες η Τράπεζα εντοπίζει και απορρίπτει.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς οι συναλλαγές ελέγχονται διεξοδικά και έχουν τεθεί σε εφαρμογή πρόσθετες δικλίδες ασφαλείας» αναφέρεται.

Σημειώνεται επίσης ότι η Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου, σε συνεννόηση με την JCC, προβαίνει σε όλα τα αναγκαία μέτρα για ενημέρωση των επηρεαζόμενων πελατών σχετικά με τα πιο πάνω.

Το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο 800 00 800 ή στο +35722 128000 (για κλήσεις από το εξωτερικό).

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.