Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο το τετράχρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο το τετράχρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Στο Μακάρειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παιδάκι ηλικίας τεσσάρων ετών που τραυματίστηκε όταν έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι στην περιοχή Νεάπολης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το 4χρονο κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διαμένει με τους γονείς του στο δεύτερο όροφο, και χτύπησε στο πεζοδρόμιο.

Το παιδί, το οποίο είχε τις αισθήσεις του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως δεν φέρει σοβαρά τραύματα, εντούτοις κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο για νοσηλεία, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα λεκάνης και θλάση πνεύμονα.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE