Επικράτησε ο χουλιγκανισμός στο «Ελευθερία» - Εκτεταμένες οι ζημιές μετά τα επεισόδια - Φωτογραφίες

Επικράτησε ο χουλιγκανισμός στο «Ελευθερία» - Εκτεταμένες οι ζημιές μετά τα επεισόδια - Φωτογραφίες

Σοβαρά ήταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή (26/3) στο στάσιο Τάσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία, κατά τη διάρκεια του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες.

Με σκοπό την καταστολή των επεισοδίων, η Αστυνομία προέβη στην χρήση δακρυγόνων. Ωστόσο η ένταση μεταφέρθηκε εντός του σταδίου, με αποτέλεσμα την σύγκρουση μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας.

Εκτεταμένες ζημιές μετά τα επεισόδια

Σημειώνεται ότι από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε περιπολικά της αστυνομίας, στα γραφεία και σε λεωφορείο και του ΟΣΕΛ αλλά και σε εγκαταστάσεις του σταδίου.

Επιπλέον ζημιές προκλήθηκαν και σε κάμερες και τεχνικά μέσα της CytaVision, που μετέδιδε απευθείας τον αγώνα, ο οποίος έχει διακοπεί.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του κυπέλλου καλαθόσφαιρας

Την ίδια στιγμή, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε οτι αναβάλλονται, μέχρι νεωτέρας, οι αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του κυπέλλου καλαθόσφαιρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της απογευματινής κοινής συνάντησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE