Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πυρπόλησαν γραφεία της ΟΣΕΛ και στάσεις λεωφορείων - Εκτεταμένες ζημιές

Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πυρπόλησαν γραφεία της ΟΣΕΛ και στάσεις λεωφορείων - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στη Λεωφόρο Λευκωθέου στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε με τη λήξη αγώνα καλαθόσφαιρας που διεξήχθη στο Στάδιο.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό.

Θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.