Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πυρπόλησαν γραφεία της ΟΣΕΛ και στάσεις λεωφορείων - Εκτεταμένες ζημιές

Επεισόδια στο «Ελευθερία»: Πυρπόλησαν γραφεία της ΟΣΕΛ και στάσεις λεωφορείων - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στη Λεωφόρο Λευκωθέου στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε με τη λήξη αγώνα καλαθόσφαιρας που διεξήχθη στο Στάδιο.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό.

Θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.