Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Εξιτήριο πήρε ο 73χρονος ιατρός που νοσηλεύονταν υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 24χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε το Σάββατο τη διήμερη κράτηση του υπόπτου και ως εκ τούτου μετά το εξιτήριο που αυτός έλαβε από το κρατικό νοσηλευτήριο, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Ο κ. Νικολάου είπε πως η διαδικασία για τον 73χρονο έγινε το Σάββατο στο Νοσοκομείο Πάφου. Αυτός γύρω στη 13:30 του Σαββάτου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του.

Η καταγγελία έγινε από 24χρονη εκπαιδευόμενη ιατρό. Αύριο ο 73χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE