Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Εξιτήριο πήρε ο 73χρονος ιατρός που νοσηλεύονταν υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 24χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε το Σάββατο τη διήμερη κράτηση του υπόπτου και ως εκ τούτου μετά το εξιτήριο που αυτός έλαβε από το κρατικό νοσηλευτήριο, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Ο κ. Νικολάου είπε πως η διαδικασία για τον 73χρονο έγινε το Σάββατο στο Νοσοκομείο Πάφου. Αυτός γύρω στη 13:30 του Σαββάτου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του.

Η καταγγελία έγινε από 24χρονη εκπαιδευόμενη ιατρό. Αύριο ο 73χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE