Κλειστό λόγω βανδαλισμών το εκδοτήριο της CPT στον σταθμό στο Μακάριο Στάδιο

Κλειστό λόγω βανδαλισμών το εκδοτήριο της CPT στον σταθμό στο Μακάριο Στάδιο

Κλειστό λόγω βανδαλισμών που υπέστη για άγνωστους λόγους, θα παραμείνει σήμερα Δευτέρα εκδοτήριο εισιτηρίων στον σταθμό μας στο Μακάριο Στάδιο, αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία Cyprus Public Transport.

«Όλα τα δρομολόγια θα λειτουργήσουν κανονικά από τον χώρο στάθμευσης του σταδίου απέναντι από τον σταθμό μας», προσθέτει.

Τέλος, η Cyprus Public Transport απολογείται για την ταλαιπωρία και προσθέτει πως συνεργάζεται στενά με την αστυνομία και άλλες αρχές ώστε να επιστρέψουμε σύντομα στην ομαλότητα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.