Υπουργός Δικαιοσύνης: Σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Υπουργός Δικαιοσύνης: Σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια που έγιναν χθες Κυριακή (26/3) στο στάδιο «Ελευθερία» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, σύμφωνα την Υπουργό Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η κα. Προκοπίου ανέφερε ότι εκτός των δύο συλλήψεων που έγιναν, καταζητείται άλλο ένα τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να είχε εμπλοκή.

 Την ίδια στιγμή, σε σχέση με τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες (26/3), η κα. Προκοπίου ανέφερε ότι κάποιοι από τους οπαδούς είχαν αρνηθεί να δείξουν κάρτα οπαδού και υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες αλλά τελικά μπήκαν, ενώ μπήκαν και κάποιοι άλλοι παράνομα. 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κα. Προκοπίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς «θωράκιση» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE