Υπουργός Δικαιοσύνης: Σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Υπουργός Δικαιοσύνης: Σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια που έγιναν χθες Κυριακή (26/3) στο στάδιο «Ελευθερία» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, σύμφωνα την Υπουργό Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η κα. Προκοπίου ανέφερε ότι εκτός των δύο συλλήψεων που έγιναν, καταζητείται άλλο ένα τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να είχε εμπλοκή.

 Την ίδια στιγμή, σε σχέση με τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες (26/3), η κα. Προκοπίου ανέφερε ότι κάποιοι από τους οπαδούς είχαν αρνηθεί να δείξουν κάρτα οπαδού και υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες αλλά τελικά μπήκαν, ενώ μπήκαν και κάποιοι άλλοι παράνομα. 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κα. Προκοπίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς «θωράκιση» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ενέργεια γίνεται πεδίο ισχύος: Η Κύπρος ανάμεσα σε κοιτάσματα, διασυνδέσεις και τουρκικά τετελεσμένα

Η ενέργεια γίνεται πεδίο ισχύος: Η Κύπρος ανάμεσα σε κοιτάσματα, διασυνδέσεις και τουρκικά τετελεσμένα

Η ενεργειακή εξίσωση της Ανατολικής Μεσογείου αλλάζει και η Κύπρος βρίσκεται πλέον μπροστά σε αποφάσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το οικονομικό όφελος από την αξιοποίηση του φυσικού αερίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE