Άνοιξε ο δρόμος μπροστά από το κτήριο της Βουλής μετά από διαμαρτυρία

Άνοιξε ο δρόμος μπροστά από το κτήριο της Βουλής μετά από διαμαρτυρία

Λόγω εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα έξω από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οδός Νεχρού (δρόμος μπροστά από το κτήριο της Βουλής) είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Μετά από νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία γύρω στις 10:20 το πρωί, η οδός Νεχρού δόθηκε στην κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς «θωράκιση» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE