ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήταν μόνη της στο διαμέρισμα η τετράχρονη που έπεσε από μπαλκόνι στη Λεμεσό - Θα εξεταστεί ποινικό αδίκημα - Η κατάσταση της υγείας της

 Ήταν μόνη της στο διαμέρισμα η τετράχρονη που έπεσε από μπαλκόνι στη Λεμεσό - Θα εξεταστεί ποινικό αδίκημα - Η κατάσταση της υγείας της

Μόνη στο διαμέρισμα και χωρίς επίβλεψη ήταν που έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στη Λεμεσό το μεσημέρι του Σαββάτου (25/3).

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου ανέφερε ότι ο πατέρας της τετράχρονης έφυγε για μικρό χρονικό διάστημα από το σπίτι, για να παραλάβει τη σύζυγό του από την εργασία της.

«Όταν έφυγε ο πατέρας ήταν ανοικτή η μπαλκονόπορτα. Το μωρό βγήκε στο μπαλκόνι αφού ανέβηκε στην καρέκλα και μετά στο τραπέζι και έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου επτά μέτρων», εξήγησε.

Ερωτηθείς αν προκύπτει ποινικό αδίκημα, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί αφού υπάρχει σχετική νομοθεσία για αμέλεια.

«Υπάρχει ποινικό αδίκημα αν και ο χρόνος που άφησε το μωρό ανεπιτήρητο δεν είναι μεγάλος. Ωστόσο δεν παύει να είναι αμέλεια γιατί το μωρό μπορούσε να πεθάνει αν κτυπούσε στο κεφάλι», επεσήμανε.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, η απόσταση για την οποία έφυγε ο πατέρας ήταν πολύ κοντινή, θέμα το οποίο διερευνούμε.

«Από πλευράς του, ο πατέρας λέει ότι το παιδί κοιμόταν στο δωμάτιό του και δεν ήθελε να το ξυπνήσει», πρόσθεσε

Αναφορικά με την υγεία της τετράχρονης, η οποία νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ο κ. Βασιλείου σημείωσε ότι η κατάσταση της δεν κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

«Έχει κατάγματα πλευρών και άλλες κακώσεις. Ελπίζουμε να μην υπάρχει κάποια άλλη εσωτερική αιμορραγία ή επιπλοκές», ανέφερε καταληκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top