Καρέ – καρέ τροχαίο στην Πάτρα από κάμερα: Έκανε προσπέραση και κατέληξε τουμπαρισμένος στην άκρη του δρόμου

 Καρέ – καρέ τροχαίο στην Πάτρα από κάμερα: Έκανε προσπέραση και κατέληξε τουμπαρισμένος στην άκρη του δρόμου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο νεαρός οδηγός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Μίνι Περιμετρική της Πάτρας. Ο οδηγός όπως φαίνεται στο βίντεο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μετά από προσπέραση και αυτό αρχικά προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και ανετράπη.

Ο οδηγός άλλου αγροτικού οχήματος που βρισκόταν λίγο πιο πίσω, έδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημά του, βλέποντας μπροστά στα μάτια του το πρώτο όχημα να τουμπάρει.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το pelop.gr βρέθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και το ΕΚΑΒ, το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο από τροχαίο που αναρτήθηκε στο Youtube:

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.