Βρισηίδα Ανδριώτου: Η νέα ανάρτηση όλο νόημα μετά τον διαδικτυακό καβγά της με τον Άρη Σοϊλέδη

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η νέα ανάρτηση όλο νόημα μετά τον διαδικτυακό καβγά της με τον Άρη Σοϊλέδη

Έναν απίστευτο καβγά είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από τα social media.

 

Αφορμή στάθηκε ένα tweet του James Καφετζή που έλεγε πως δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει κλέψει φαγητό και έτσι ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 28/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου πραγματοποίησε μία νέα ανάρτηση όλο νόημα μετά τον διαδικτυακό καβγά της με τον Άρη Σοϊλέδη αφήνοντας αιχμές για τον ποδοσφαιριστή.

«Να θυμάσαι! Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή δεν είναι ευτυχισμένος με τη δική του» έγραψε στην ανάρτησή της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE