Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στην Επαρχία Πάφου - Βρέθηκε σε διαμέρισμα που είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στην Επαρχία Πάφου - Βρέθηκε σε διαμέρισμα που είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, μετά από απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στην περιοχή της Χλώρακας, στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε διαμέρισμα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Αστυνομία για εξετάσεις, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι το πτώμα ανήκει σε αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε ένα από τα δωμάτια της κατοικίας. 

*Φωτογραφία από pafoslive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE